Γάμος
Βάπτιση
Special Events

IMG_20220121_151910_763

Κεραμικά Επιλογής για τις Σημαντικές Στιγμές

Καλωσήρθατε στον κόσμο των μοναδικών κεραμικών δημιουργιών μας, που αναβαθμίζουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας. Στην Iliana Ceramics, αφοσιωμένοι στον τέλειο συνδυασμό της τέχνης και της λειτουργικότητας, δημιουργούμε κεραμικά προϊόντα που θα κάνουν τον γάμο, τη βάπτιση, και κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας να ξεχωρίζει. Ανακαλύψτε τη μαγεία πίσω από τα προϊόντα μας

Γάμος: Σετ Κουμπάρων

Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σε σετ κουμπάρων που δημιουργήσαμε. Σε αυτά περιλαμβάνονται δίσκος, καράφα και ποτήρια, όλα κατασκευασμένα με τον μοναδικό χάρακτηρα της Iliana Ceramics. Συνδυάστε τα με γαμήλιες μπομπονιέρες και δώρα για τους καλεσμένους.

Βάπτιση: Κεραμικές Μπομπονιέρες

Για τη βάπτιση του παιδιού σας, επιλέξτε μπομπονιέρες βάσει τους θέματος που θα επιλέξετε, δημιουργημένες όπως εσείς τις έχετε φανταστεί. Κάθε μπομπονιέρα φέρει το ανθισμένο στυλ της Iliana Ceramics και θα αποτελέσει αξέχαστο δώρο για τους προσκεκλημένους σας.

Σετ κεραμικών για το τραπέζι

Κάθε ειδική στιγμή αξίζει ένα ξεχωριστό τραπέζι. Στη συλλογή μας, θα βρείτε σετ κεραμικών που περιλαμβάνουν ποτήρια, πιάτα, και μπολ σερβιρίσματος. Αυτά τα κεραμικά προϊόντα προσθέτουν έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε ειδική σας εκδήλωση

Κεραμικά Αγγεία και Στολίδια Διακόσμησης

Διακοσμήστε τον χώρο του γάμου ή της βάπτισης με τα κεραμικά αγγεία και τα στολίδια διακόσμησης της Iliana Ceramics. Αυτά τα κομψά και προσεκτικά κατασκευασμένα κεραμικά αγγεία θα δώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο και θα δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές.

Κεραμικά Αναμνηστικά Δώρα

Θέλετε να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό στους καλεσμένους σας; Εξερευνήστε την συλλογή μας από κεραμικά αναμνηστικά δώρα. Αυτά τα κεραμικά δημιουργήματα αποτελούν μια μοναδική και προσεκτικά φτιαγμένη επιλογή που θα αγαπηθεί από τους ανθρώπους που τα λαμβάνουν.

ILIANA
CREATIVE GROUND

20230206_140347
IMG-20230523-WA0015

Παραγγείλετε το δικό σας tailor-made Κεραμικό

Στην Iliana Ceramics, κατανοούμε ότι κάθε εκδήλωση είναι μοναδική. Εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις και θέλετε να δημιουργήσετε κάτι εντελώς ξεχωριστό, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας. Οι ταλαντούχοι τεχνίτες μας θα εργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν το απόλυτο κατά παραγγελία κεραμικό προϊόν που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και το στυλ της εκδήλωσής σας.

Στην Iliana Ceramics, είμαστε εδώ για να κάνουμε τις ιδιαίτερες σας στιγμές ακόμη πιο μοναδικές. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί τον τέλειο κεραμικό κόσμο για εσάς.

    captcha