Εστιατόρια
Καφέ
Ξενοδοχεία

DriedBotanicals_Athens_Editorial--376

Ιliana Ceramics: Ο Μαγικός Κόσμος της Κεραμικής Τέχνης

Εδώ, ο πηλός μεταμορφώνεται σε υπέροχες μορφές και δημιουργίες, αναδεικνύοντας τη δεξιοτεχνία και την φαντασία των κεραμικών καλλιτεχνών. Αυτός ο μαγικός κόσμος αποκαλύπτει τη συνύπαρξη της αισθητικής και της λειτουργικότητας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που μαγνητίζει επαγγελματίες που αναζητούν τον τέλειο συνδυασμό της τέχνης και της γαστρονομίας.

Ταξίδι στην Ελλάδα της Γεύσης

Τα κεραμικά μας έχουν ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας, από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου ως πολλούς χειμερινούς ορεινούς προορισμούς, τα προϊόντα μας βρίσκουν φιλοξενία σε εστιατόρια, καφετέριες, και ξενοδοχεία που εκτιμούν την κορυφαία ποιότητα και την αισθητική που προσφέρουν.

Λειτουργικότητα και Μοναδικό Στυλ

Στην κορυφή της κεραμικής τέχνης, βρίσκουμε τον συνδυασμό της αισθητικής και της λειτουργικότητας. Εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική κληρονομιά, τα κεραμικά μας δημιουργούν μια μαγική εμπειρία φιλοξενίας, ενθαρρύνοντας τους επαγγελματίες να ανακαλύψουν τον κόσμο της γεύσης με στυλ και πολυτέλεια.

Το Storytelling των Κεραμικών μας

Κάθε ένα από τα κεραμικά μας κρύβει ένα μοναδικό storytelling. Έχουν ταξιδέψει σε ξενοδοχεία πολυτέλειας, σε βραβευμένα εστιατόρια, και άλλους χώρους όπου η αισθητική και η ποιότητα κυριαρχούν. Από χρηστικά σκεύη για το σερβίρισμα μέχρι και κεραμικές δημιουργίες που κοσμούν χώρους εστίασης και ξενοδοχειακών μονάδων πελατών μας, τα κεραμικά μας αφηγούνται ιστορίες κομψότητας και φινέτσας.

Η Iliana Ceramics: Αξία Διαχρονική

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα κεραμικά μας αντιπροσωπεύουν την υπεροχή και την αισθητική αξία που επιθυμείτε. Με την προσοχή μας στη λεπτομέρεια και το πάθος μας για την τέχνη, δημιουργούμε κεραμικά που αντικατοπτρίζουν το υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας μας.

Στην Iliana Ceramics, καλωσορίζουμε τους λάτρεις της κεραμικής τέχνης να ανακαλύψουν τον μαγικό μας κόσμο. Είμαστε εδώ για να φέρουμε την τέχνη και την κομψότητα της κεραμικής στις ξεχωριστές σας στιγμές. Αποκτήστε ένα κομμάτι Iliana Ceramics και ανακαλύψτε την αίσθηση της απόλυτης ποιότητας και μοναδικότητας.

ILIANA
CREATIVE GROUND

IMG_20230603_083211_807
IMG_20230626_182519_874

Ενημερώστε μας για τα τεμάχια που θα χρειαστείτε

  • Ανανεώστε την Συλλογή Σερβιρίσματος σας για το Εστιατόριο ή το Καφέ σας: Ποιότητα και Μοναδικό Design Σε Πρώτο Πλάνο
  • Οι Δημιουργίες Μας ειναι Ανθεκτικές σε Υψηλές Θερμοκρασίες και Ευαίσθητες στη Φροντίδα. Όλα τα προϊόντα ψήνονται σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικά και ανεπηρέαστα από τον χρόνο. Είναι κατάλληλα για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας την άνεση και την εξοικονόμηση χρόνου στην καθημερινή σας ζωή. Επιπλέον, μπορούν να αντέξουν τη θερμότητα του φούρνου μικροκυμάτων, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση τους.
  • Στην Iliana Ceramics, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία προϊόντων που αντικατοπτρίζουν την προσωπική σας αισθητική και προτιμήσεις. Δημιουργούμε κεραμικά σε όποιο σχέδιο, σχήμα, μέγεθος και χρώμα μας ζητηθεί, προσφέροντάς σας μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία.
  • Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε περισσότερα. Συμπληρώστε απλώς τη φόρμα επικοινωνίας, και θα είμαστε πανέτοιμοι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το κεραμικό προϊόν που έχετε φανταστεί. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπιστευτείτε μας να το κατασκευάσουμε για εσάς. Η Ομάδα Μαςειναι Έτοιμη να Ανταποκριθεί σε Μεγάλους Όγκους Παραγγελιών.

    Επιλογή Τεμαχίων

    captcha